Taggar

, , ,

Dela

Min lilla tjej har blivit så stor! Jag fick höra både från höger och vänster när jag väntade Erik att Alice kommer att bli så stor i samma stund vi får en ny familjemedlem. Och visst kändes hon stor när man höll i den nyfödda lilla parveln, men den största skillnaden har nog kommit efteråt.

Tiden vi låg på BB var rätt jobbig för Alice. Mormor och morfar tog hand om henne när hon inte var på förskolan. De sov hemma hos oss för att Alice skulle få behålla sina rutiner och sova i sin egen säng men det var ändå en tuff tid. Jag undrar vad som försiggick i hennes lilla huvud, hon visste ju inte varför vi var borta eller hur länge vi skulle vara borta?

Förskolan såg en stor personlighetsförändring, hon var inte glad, grät efter mamma och var allmänt nedstämd. Hon hälsade på oss flera gånger på sjukhuset och jag såg på henne att hon var förvirrad över situationen men glad över att få träffa oss de korta stunder hon fick. Det skar i mammahjärtat vill jag lova! När vi kom hem grät hon ofta i sömnen och efter mamma, vi märkte att hon var orolig. Men efter hand blev det bättre och när hon var vår glada, härliga tjej igen började hon växa. Hon är nu en stolt storasyster som vill ta hand om sin lillebror och det märks hur mycket de tycker om varandra. 

_MG_1011_editblog_ _MG_1013_editblog_

För trots att det var en jobbig period så har hon hela tiden varit nyfiken på sin lillebror och tagit emot honom med öppna armar. Jag är så sjukt stolt över mina barn, de är min störta bedrift och det värdefullaste jag har.

_MG_1038_editblog_