Taggar

, , ,

Dela

Igår ringde vår handläggare hos patientnämnden. Hon ville bara be om ursäkt för att det tar sån tid. KS har fortfarande inte svarat på deras frågor eller ens hört av sig till dem. Hon hade igår kontaktat dem igen och bett dem skynda på processen. Om vi inte redan gjort det tyckte hon att vi skulle anmäla händelsen, men det har vi ju som sagt redan gjort. Skönt att iallafall patientnämnden hörde av sig, det måste ju betyda att de arbetar vidare.

Idag var jag och Alice på skall- mottagningen. Sjukgymnasten har ju tjatat om det så jag tyckte att det var lika bra. Vi var några minuter tidiga, de var 20min försenade. Efter 3 minuters undersökning fick vi åka hem eftersom allt såg jättefint ut.  Kändes väldigt onödigt. Men som vanligt kan man inte besöka KS utan att nån säger nånting som får mig igång mina tankar. För det första var de 3personer i rummet när vi kom in vilket kändes lite mycket på typ 4kvm med ett skrivbord. Det första läkaren säger är:

– Så det här är Alice, hon är ju lite av en kändis här på KS. Hon ser ju så fin ut nu.

Jaha, precis ALLA som jobbar med barn på KS (Astrid Lindgren) verkar veta allt om hennes fall. Sen kan jag ju undra ifall de tycker att alla stackars barn som det inte gått så bra för är de fula då? Hade Alice varit mindre FIN om hon fått fler allvarliga skador som de inte lyckats hjälpa henne med?

Såhär efteråt undrar jag ifall de var så många på rummet bara för att det var Alice som kom och i så fall av vilken anledning?