Taggar

, , ,

Dela

I helgen har vi firat vår 2-åring. Alice fyllde ju år i torsdags och i helgen var det dags att fira med närmaste släkten. Även om det är hur mysigt och härligt som helst med en ny familjemedlem så är man ganska trött pga. omställningen det innebär med amning, lite sömn och allt annat en nyfödd innebär. Kanske inte bästa receptet för en kalashelg när det är man själv som ska hålla i kalasen. Så vi frågade Alice farmor och farfar (med alldeles för kort varsel) lite försiktigt ifall vi möjligtvis inte kunde fira Alice hemma hos dem över en middag under lördagskvällen. Vi hade sedan tidigare bestämt att vi skulle dela upp våra sidor av släkten till två firande för allas skull, det skulle bli alldeles för mycket folk och paket, ingen skulle trivas i det kaoset. Självklar fick vi fira Alice hemma hos hennes farmor och farfar, vi är evigt tacksamma.

_MG_3545_editblog_

Hemma hos farmor och farfar väntade ett picknickbord med parasoll i Alice storlek och lite annat smått och gott. Även farbror Ola och gammelfarmor fanns på plats för att fira vår stora tjej. Efter en god middag bjöds det på glass i stora lass med chokladsås och maränger. Det var första gången Alice åt maränger och det var tydligen en stor hit eftersom hon föredrog dem föra glassen. Alice älskar glass så det säger ganska mycket.

_MG_3552_editblog_ _MG_3560_editblog_
_MG_3568_editblog_
_MG_3566_editblogg_

En annan uppskattad present var en leksaksbil och en motorcykel som hon fick av farbror Ola, hon vägrade släppa dem ifrån sig under kvällen. Ett mycket lyckat firande som uppskattades både av Alice och hennes trötta föräldrar.