Taggar

, , ,

Dela

På söndag ska vi på dop. Lille Oscar ska döpas i Hässelby strands kyrka. Jag ser väldigt mycket fram emot detta, det är så fint med dop. Sen vet jag ju också hur hårt hans mamma jobbat för att göra hans dopdag speciell. Är det något jag gillar så är det att gå på evenemang med det där lilla extra.

Jag hade från början tänkt att Alice skulle använda någon av alla de fina klänningar hon redan har men insåg häromdagen till min förskräckelse att hon redan har vuxit ur alla finklänningar. Så efter inskolningen i onsdags åkte vi en sväng till Täby centrum för att leta efter en klänning. Vi vandrade omkring där ett tag, delade på en smoothie från Naked juice bar som jag bara älskar. Vi stannade en stund i deras lekrum så att Alice fick springa av sig lite när det började klia i benen, riktigt fint var det.

När vi skulle åka för att möta mormor i Bromma Blocks gick vi in i en sista butik och hittade den… den perfekta klänningen. Alice fullständigt tindrade i ögonen när hon såg sig själv i spegeln. Mina ögon tindrade nog också, av tårar, för hon var så otroligt fin, som en liten Disney-prinsessa. Det lustigaste av allt var att vi hittade den inne på Accessorize som jag inte ens visste säljer barnkläder. Tydligen är det bara butiken i Täby och butiken i Nacka Forum som säljer just barnkläder av märket Monsoon. De hade många väldigt fina klänningar men jag insåg när jag tittade på prislappen att de tyvärr inte är så billiga. Men vad gör man när ens dotter står och stryker sig över magen och tittar förundrat med tindrande ögon på sin spegelbild? Jo, man köper den och hoppas att pappa också ska trollbindas av sin näpna dotter.

8866270019614 8866270281758

Fick vi behålla klänningen efter vår lilla catwalk här hemma? Jodå, Alice sprang fram till pappa och ropade ”Titta! Titta!” sen var han också såld.